Mnenje o bancdebinary.com | Kako zaslužiti denar?

Nudijo brezplačno svetovanje o tem, kako trgovati. Osebno njihove nasvete z veseljem uporabljam.

Ime podjetja

Banc De Binary Limited

Bonus

Polog

$250

Priporočen minimalen polog

Trgovalna platforma

SpotOption
gb de fr it 

Število trgovalnih sredstev

80

Licence in regulative

CySEC (the Cyprus Securities and Exchange Commission)

Leto ustanovitve

2009

Metode za polog denarja

Banc De Binary je broker binarnih opcij, ki vam omogoča trgovanje z veliko sredstvi na spletu. Po registraciji lahko izberete trgovanje s pravim denarjem ali poskusite demonstracijo. Binarne opcije so zelo enostavno razumljive. Najpogosteje nudijo visoko/nizko različico, kjer lahko stavite, da bo cena zrasla ali padla. Te opcije imajo fiksen izid, kar pomeni, da boste vselej vedeli, koliko zaslužite.

Pri Banc De Binary lahko začnete trgovati tudi začetniki in se kmalu počutite kot doma. Večina ljudi priporoča brokerja Banc De Binary, ker ponuja dobre rezultate (nad 85 odstotkov) in nizek začetni polog. Imajo licenco za Evropsko unijo, vaše vloge pa so zavarovane in ste zato lahko prepričani, da je vaš denar popolnoma varen.

Če česa ne razumete, se lahko obrnete na njihovo uporabniško podporo, ki vam lahko pomaga. Ko položite dovolj, vam bodo dodelili osebnega svetovalca, ki vam lahko priporoči kaj in kje trgovati.

Poleg opcij visoko/nizko lahko trgujete tudi z opcijami "Dotik" (ang. "One Touch") in z dolgoročnimi opcijami vendar to ni obvezno. Dvigi in pologi se lahko izvedejo neposredno z vašega bančnega računa ali pa uporabite vašo kartico. Dvigi se običajno obdelajo v 24-48 urah.

Mnogi ljudje mislijo, da so binarne opcije prevara, ker jih zares ne razumejo. Z običajnimi vrednostnimi papirji lahko zaslužite le, ko cena naraste. Z binarnimi opcijami lahko zaslužite tudi ko cena pade. To zveni nelogično a je resnično. Ni vam potrebno skrbeti, saj so binarne opcije zelo dober naložbeni instrument.

Ko boste pridobili nekaj izkušenj in morda nekaj nasvetov vašega osebnega brokerja, bo vaš zaslužek z binarnimi opcijami dobesedno neomejen.

Možnost izbire obsega trgovanja
Popolnoma nadzorovana v EU
Navdušujoči center za pomoč uporabnikom
Trgovalci iz ZDA nimajo dovoljenja za uporabo
Stopnja povračila je lahko manjša od 82%
Ta broker ima trenutno nekatere prednosti, za začetnike pa je bolje, da začnejo tukajZačnite služiti denar na bancdebinary.com z binarnimi opcijami
Pridobite BREZPLAČNE informacije o metodi