Mnenje o binary8.com | Kako zaslužiti denar?

Mnenje o Binary8

Ko položite višji znesek, boste prejeli brezplačno usposabljanje s profesionalnim trgovcem.

Bonus

not offered

Polog

250$

Priporočen minimalen polog

Trgovalna platforma

Proprietary
gb cn tw 

Število trgovalnih sredstev

75

Licence in regulative

Leto ustanovitve

2009

Metode za polog denarja

Binary8 je broker binarnih opcij, ki vam omogoča trgovanje z veliko sredstvi na spletu. Po registraciji lahko izberete trgovanje s pravim denarjem ali poskusite demonstracijo. Binarne opcije so zelo enostavno razumljive. Najpogosteje nudijo visoko/nizko različico, kjer lahko stavite, da bo cena zrasla ali padla. Te opcije imajo fiksen izid, kar pomeni, da boste vselej vedeli, koliko zaslužite.

Pri Binary8 lahko začnete trgovati tudi začetniki in se kmalu počutite kot doma. Večina ljudi priporoča brokerja Binary8, ker ponuja dobre rezultate (nad 85 odstotkov) in nizek začetni polog. Imajo licenco za Evropsko unijo, vaše vloge pa so zavarovane in ste zato lahko prepričani, da je vaš denar popolnoma varen.

Če česa ne razumete, se lahko obrnete na njihovo uporabniško podporo, ki vam lahko pomaga. Ko položite dovolj, vam bodo dodelili osebnega svetovalca, ki vam lahko priporoči kaj in kje trgovati.

Poleg opcij visoko/nizko lahko trgujete tudi z opcijami "Dotik" (ang. "One Touch") in z dolgoročnimi opcijami vendar to ni obvezno. Dvigi in pologi se lahko izvedejo neposredno z vašega bančnega računa ali pa uporabite vašo kartico. Dvigi se običajno obdelajo v 24-48 urah.

Mnogi ljudje mislijo, da so binarne opcije prevara, ker jih zares ne razumejo. Z običajnimi vrednostnimi papirji lahko zaslužite le, ko cena naraste. Z binarnimi opcijami lahko zaslužite tudi ko cena pade. To zveni nelogično a je resnično. Ni vam potrebno skrbeti, saj so binarne opcije zelo dober naložbeni instrument.

Ko boste pridobili nekaj izkušenj in morda nekaj nasvetov vašega osebnega brokerja, bo vaš zaslužek z binarnimi opcijami dobesedno neomejen.

Ta broker ima trenutno nekatere prednosti, za začetnike pa je bolje, da začnejo tukajZačnite služiti denar na binary8.com z binarnimi opcijami
Pridobite BREZPLAČNE informacije o metodi