Mnenje o olymptrade.com | Kako zaslužiti denar?

Mnenje o Olymp Trade

Tukaj lahko trgujete z zelo majhnimi zneski, saj je najmanjši znesek za trgovanje le 1$

Ime podjetja

Wallfort Limited

Bonus

100%

Polog

10$

Priporočen minimalen polog

Trgovalna platforma

Proprietary
gb ru th pt my es tr 

Število trgovalnih sredstev

30

Licence in regulative

Financial Commission (FinaCom PLC)

Leto ustanovitve

2014

Metode za polog denarja

Olymp Trade je broker binarnih opcij, ki vam omogoča trgovanje z veliko sredstvi na spletu. Po registraciji lahko izberete trgovanje s pravim denarjem ali poskusite demonstracijo. Binarne opcije so zelo enostavno razumljive. Najpogosteje nudijo visoko/nizko različico, kjer lahko stavite, da bo cena zrasla ali padla. Te opcije imajo fiksen izid, kar pomeni, da boste vselej vedeli, koliko zaslužite.

Pri Olymp Trade lahko začnete trgovati tudi začetniki in se kmalu počutite kot doma. Večina ljudi priporoča brokerja Olymp Trade, ker ponuja dobre rezultate (nad 85 odstotkov) in nizek začetni polog. Imajo licenco za Evropsko unijo, vaše vloge pa so zavarovane in ste zato lahko prepričani, da je vaš denar popolnoma varen.

Če česa ne razumete, se lahko obrnete na njihovo uporabniško podporo, ki vam lahko pomaga. Ko položite dovolj, vam bodo dodelili osebnega svetovalca, ki vam lahko priporoči kaj in kje trgovati.

Poleg opcij visoko/nizko lahko trgujete tudi z opcijami "Dotik" (ang. "One Touch") in z dolgoročnimi opcijami vendar to ni obvezno. Dvigi in pologi se lahko izvedejo neposredno z vašega bančnega računa ali pa uporabite vašo kartico. Dvigi se običajno obdelajo v 24-48 urah.

Mnogi ljudje mislijo, da so binarne opcije prevara, ker jih zares ne razumejo. Z običajnimi vrednostnimi papirji lahko zaslužite le, ko cena naraste. Z binarnimi opcijami lahko zaslužite tudi ko cena pade. To zveni nelogično a je resnično. Ni vam potrebno skrbeti, saj so binarne opcije zelo dober naložbeni instrument.

Ko boste pridobili nekaj izkušenj in morda nekaj nasvetov vašega osebnega brokerja, bo vaš zaslužek z binarnimi opcijami dobesedno neomejen.

Odličen za trgovalce iz Rusije
Visoka izplačila
Mobilo trgovanje
24/7 trgovanje
Na voljo le v ruščini
Omejen izbor tipov opcij
Omejeno število trgovalnih sredstev
Začnite služiti denar na olymptrade.com z binarnimi opcijami
Pridobite BREZPLAČNE informacije o metodi