Mnenje o opteck.com | Kako zaslužiti denar?

Mnenje o Opteck

Ponujajo veliko učnih videov in besedil in brezplačne priročnike. Sam sem se pri njih veliko naučil.

Bonus

Polog

$250

Priporočen minimalen polog

Trgovalna platforma

TraderSoft
gb ru de it 

Število trgovalnih sredstev

157

Licence in regulative

Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC)

Leto ustanovitve

2011

Metode za polog denarja

Opteck je broker binarnih opcij, ki vam omogoča trgovanje z veliko sredstvi na spletu. Po registraciji lahko izberete trgovanje s pravim denarjem ali poskusite demonstracijo. Binarne opcije so zelo enostavno razumljive. Najpogosteje nudijo visoko/nizko različico, kjer lahko stavite, da bo cena zrasla ali padla. Te opcije imajo fiksen izid, kar pomeni, da boste vselej vedeli, koliko zaslužite.

Pri Opteck lahko začnete trgovati tudi začetniki in se kmalu počutite kot doma. Večina ljudi priporoča brokerja Opteck, ker ponuja dobre rezultate (nad 85 odstotkov) in nizek začetni polog. Imajo licenco za Evropsko unijo, vaše vloge pa so zavarovane in ste zato lahko prepričani, da je vaš denar popolnoma varen.

Če česa ne razumete, se lahko obrnete na njihovo uporabniško podporo, ki vam lahko pomaga. Ko položite dovolj, vam bodo dodelili osebnega svetovalca, ki vam lahko priporoči kaj in kje trgovati.

Poleg opcij visoko/nizko lahko trgujete tudi z opcijami "Dotik" (ang. "One Touch") in z dolgoročnimi opcijami vendar to ni obvezno. Dvigi in pologi se lahko izvedejo neposredno z vašega bančnega računa ali pa uporabite vašo kartico. Dvigi se običajno obdelajo v 24-48 urah.

Mnogi ljudje mislijo, da so binarne opcije prevara, ker jih zares ne razumejo. Z običajnimi vrednostnimi papirji lahko zaslužite le, ko cena naraste. Z binarnimi opcijami lahko zaslužite tudi ko cena pade. To zveni nelogično a je resnično. Ni vam potrebno skrbeti, saj so binarne opcije zelo dober naložbeni instrument.

Ko boste pridobili nekaj izkušenj in morda nekaj nasvetov vašega osebnega brokerja, bo vaš zaslužek z binarnimi opcijami dobesedno neomejen.

Več kot 100 trgovalnih sredstev
Demo račun
Hitra nakazila
Preprosta uporaba
Ne sprejemajo uporabnikov iz ZDA
Ta broker ima trenutno nekatere prednosti, za začetnike pa je bolje, da začnejo tukajZačnite služiti denar na opteck.com z binarnimi opcijami
Pridobite BREZPLAČNE informacije o metodi