Mnenje o optionrally.com | Kako zaslužiti denar?

Mnenje o OptionRally

Priporočam, da si prenesete mobilno aplikacijo, tako boste lahko trgovali tudi takrat, ko potujete.

Ime podjetja

TCM investments Ltd

Bonus

100%

Polog

$250

Priporočen minimalen polog

Trgovalna platforma

SpotOption
gb de ru fr 

Število trgovalnih sredstev

100

Licence in regulative

International Financial Services Commission (IFSC)

Leto ustanovitve

2011

Metode za polog denarja

OptionRally je broker binarnih opcij, ki vam omogoča trgovanje z veliko sredstvi na spletu. Po registraciji lahko izberete trgovanje s pravim denarjem ali poskusite demonstracijo. Binarne opcije so zelo enostavno razumljive. Najpogosteje nudijo visoko/nizko različico, kjer lahko stavite, da bo cena zrasla ali padla. Te opcije imajo fiksen izid, kar pomeni, da boste vselej vedeli, koliko zaslužite.

Pri OptionRally lahko začnete trgovati tudi začetniki in se kmalu počutite kot doma. Večina ljudi priporoča brokerja OptionRally, ker ponuja dobre rezultate (nad 85 odstotkov) in nizek začetni polog. Imajo licenco za Evropsko unijo, vaše vloge pa so zavarovane in ste zato lahko prepričani, da je vaš denar popolnoma varen.

Če česa ne razumete, se lahko obrnete na njihovo uporabniško podporo, ki vam lahko pomaga. Ko položite dovolj, vam bodo dodelili osebnega svetovalca, ki vam lahko priporoči kaj in kje trgovati.

Poleg opcij visoko/nizko lahko trgujete tudi z opcijami "Dotik" (ang. "One Touch") in z dolgoročnimi opcijami vendar to ni obvezno. Dvigi in pologi se lahko izvedejo neposredno z vašega bančnega računa ali pa uporabite vašo kartico. Dvigi se običajno obdelajo v 24-48 urah.

Mnogi ljudje mislijo, da so binarne opcije prevara, ker jih zares ne razumejo. Z običajnimi vrednostnimi papirji lahko zaslužite le, ko cena naraste. Z binarnimi opcijami lahko zaslužite tudi ko cena pade. To zveni nelogično a je resnično. Ni vam potrebno skrbeti, saj so binarne opcije zelo dober naložbeni instrument.

Ko boste pridobili nekaj izkušenj in morda nekaj nasvetov vašega osebnega brokerja, bo vaš zaslužek z binarnimi opcijami dobesedno neomejen.

Uporabnikom prijazna stran z dodelano trgovalno platformo
Različni razredi trgovalnih računov, glede na uporabnikovo izbrano stopnjo tveganja
Iphone aplikacija za mobilne trgovalce
Možnost ocene trga za hiter pregled nad trgom
Ni demo računov
Odzivni čas pri pogovoru v živo bi lahko bil boljši
Ta broker ima trenutno nekatere prednosti, za začetnike pa je bolje, da začnejo tukajZačnite služiti denar na optionrally.com z binarnimi opcijami
Pridobite BREZPLAČNE informacije o metodi