Mnenje o plus500.com | Kako zaslužiti denar?

Mnenje o Plus500

Za začetnike niso najboljša izbira. Pri trgovanju z delnicami nudijo številne možnosti, za trgovanje z binarnimi opcijami pa niso tako dobri.

Ime podjetja

Plus500UK Ltd.

Bonus

Polog

$100

Priporočen minimalen polog

Trgovalna platforma

Proprietary
gb de fr it es 

Število trgovalnih sredstev

80

Licence in regulative

Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC), Australian Securities and Investments Commission (ASIC)

Leto ustanovitve

2008

Metode za polog denarja

Plus500 je broker binarnih opcij, ki vam omogoča trgovanje z veliko sredstvi na spletu. Po registraciji lahko izberete trgovanje s pravim denarjem ali poskusite demonstracijo. Binarne opcije so zelo enostavno razumljive. Najpogosteje nudijo visoko/nizko različico, kjer lahko stavite, da bo cena zrasla ali padla. Te opcije imajo fiksen izid, kar pomeni, da boste vselej vedeli, koliko zaslužite.

Pri Plus500 lahko začnete trgovati tudi začetniki in se kmalu počutite kot doma. Večina ljudi priporoča brokerja Plus500, ker ponuja dobre rezultate (nad 85 odstotkov) in nizek začetni polog. Imajo licenco za Evropsko unijo, vaše vloge pa so zavarovane in ste zato lahko prepričani, da je vaš denar popolnoma varen.

Če česa ne razumete, se lahko obrnete na njihovo uporabniško podporo, ki vam lahko pomaga. Ko položite dovolj, vam bodo dodelili osebnega svetovalca, ki vam lahko priporoči kaj in kje trgovati.

Poleg opcij visoko/nizko lahko trgujete tudi z opcijami "Dotik" (ang. "One Touch") in z dolgoročnimi opcijami vendar to ni obvezno. Dvigi in pologi se lahko izvedejo neposredno z vašega bančnega računa ali pa uporabite vašo kartico. Dvigi se običajno obdelajo v 24-48 urah.

Mnogi ljudje mislijo, da so binarne opcije prevara, ker jih zares ne razumejo. Z običajnimi vrednostnimi papirji lahko zaslužite le, ko cena naraste. Z binarnimi opcijami lahko zaslužite tudi ko cena pade. To zveni nelogično a je resnično. Ni vam potrebno skrbeti, saj so binarne opcije zelo dober naložbeni instrument.

Ko boste pridobili nekaj izkušenj in morda nekaj nasvetov vašega osebnega brokerja, bo vaš zaslužek z binarnimi opcijami dobesedno neomejen.

Brezplačni demo račun
Bonus dobrodošlice No Deposit
Nadzorovan s strani več institucij
Uporabnikom prijazna trgovalna platforma
Širok spekter trgovalnih sredstev
Ne ponuja MetaTrader trgovalnih platform
Nobene izobraževalne podpore trgovanja
Podpira le CFD trgovanje
Ta broker ima trenutno nekatere prednosti, za začetnike pa je bolje, da začnejo tukajZačnite služiti denar na plus500.com z binarnimi opcijami
Pridobite BREZPLAČNE informacije o metodi